IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

DEZE BEDRIJVEN STEUNEN ONS

PARTNERS

ADIDAS

adidas streeft ernaar wereldwijd marktleider in sportproducten te zijn, maar is ook een maatschappelijk bewogen, milieuvriendelijke en klantgerichte organisatie, die creativiteit en diversiteit omarmt. Al jarenlang is adidas partner van zowel Esther Vergeer als van de Esther Vergeer Foundation.

DIRK KUYT FOUNDATION

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen we in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij we een financiële en/of organisatorische bijdrage bieden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Met het partnership maakt de Dirk Kuyt Foundation het mogelijk voor 10 Join the Club verenigingen per jaar om via de Esther Vergeer Foundation € 1.000 aanvragen om de kosten van een heel jaar lang lessen betaalbaar te maken.

FONDS GEHANDICAPTENSPORT

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.

JOHAN CRUYFF FOUNDATION

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. De Johan Cruyff Foundation biedt financiële ondersteuning aan de Esther Vergeer Foundation en samen zorgen we er voor dat er meer kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking structureel kunnen gaan sporten.

KNLTB

De Esther Vergeer Foundation stimuleert de sportparticipatie onder kinderen en jongeren met een lichamelijke handicap. De KNLTB heeft 1.700 aangesloten tennisverenigingen, en spant zich in om mensen met een beperking bij de verenigingen te laten tennissen. De samenwerking met de Esther Vergeer Foundation ervaart de KNLTB als een logische stap; samen kunnen we de tennisparticipatie onder mensen met een beperking nog verder vergroten.

LEASEPLAN

Met ruim 147.000 auto’s in Nederland en 1.67 miljoen auto’s in 32 landen is LeasePlan de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld. Plezier in autorijden en daar maatschappelijk bewust mee omgaan kunnen volgens LeasePlan goed samengaan. Organisaties en berijders bepalen zelf hun verantwoordelijkheid. LeasePlan ontzorgt met innovatieve producten zijn klanten. LeasePlan steunt de Esther Vergeer Foundation op gebied van mobiliteit.

QUALCOMM

De filantropische inspanningen van de Qualcomm Foundation en Qualcomm Incorporated zijn gericht op het ontwikkelen en versterken van samenlevingen over de hele wereld. Qualcomm zet zowel mensen als middelen in om inspirerende en innovatieve projecten te realiseren, waarmee een diversiteit aan mensen wordt bereikt. Sinds 2000 hebben Qualcomm Incorporated en de Qualcomm Foundation al meer dan $240 miljoen aan donaties gedaan aan goede doelen. Qualcomm is zeer trots om ook de Esther Vergeer Foundation te mogen steunen.

VRIENDENLOTERIJ

De Vriendenloterij maakt het niet alleen mogelijk voor deelnemers om prijzen te winnen, maar de VriendenLoterij steunt ook goede doelen. Sinds 1998 is er bijna €630 miljoen euro uitgekeerd aan goede doelen, waaronder de Esther Vergeer Foundation. Wij zijn dan ook erg trots op het feit dat de Esther Vergeer Foundation zich mag rekenen tot “vaste beneficient” van de VriendenLoterij.

SPONSORS EN SUPPLIERS